•  

  De club van 100

   

  De Club van 100 is een vereniging die los staat van de vereniging HVV’24. Het doel van de Club van 100 is het geven van ondersteuning aan HVV’24, zowel moreel als financieel.

   

   De Club van 100 is opgericht op 3 oktober 1986 op initiatief van George Boddaert en Reggie Blommaert en heeft in de achterliggende seizoenen al heel veel goede ondersteuning kunnen leveren.   

  De leden van de Club van 100 dragen per jaar € 50,- bij om de activiteiten van de Club van 100 te realiseren.

  Vorig seizoen
  hebben we als Club van 100 voor een aanzienlijk bedrag activiteiten kunnen ondersteunen. Tijdens de ledenvergadering eind augustus zijn de behaalde resultaten besproken:

   

  * We hebben een jeugdteam van tenues voorzien
  * Geluidsinstallatie gemoderniseerd
  * Leiders van het damesteam voorzien van een coachjack
  * Voor damesteam presentatie polo's aangeschaft
  * Een bijdrage geleverd aan het Luctor jeugdtoernooi
  * Een bijdrage geleverd voor het Sinterklaasfeest van onze jongste leden
  * De prestatieteams een eindejaarspremie gegeven voor het afsluiten van het seizoen in de kantine


  Wat krijgt u er, als lid van de Club van 100, voor terug?
  Wij kunnen u natuurlijk niet zoveel teruggeven want dat zou ten koste gaan van de ondersteuning die wij HVV’24 willen leveren. Wij hebben bij het bestuur van HVV’24 toch het volgende kunnen bereiken:

   

  • Een seizoenkaart voor slechts 10,-- euro.
  • Gratis gebruik van het busvervoer bij uitwedstrijden. Een plaats is geen garantie maar er geldt een voorrangsregeling indien de bus volzet is. (wel aanmelden vooraf!)
  • Een eervolle vermelding op het ledenbord van de Club van 100 in de kantine; maar als u anoniem wilt blijven is dat ook mogelijk. (hieronder ziet u het huidige bord)

  Cool

  Graag rekenen wij op uw steun. Samen met de bijdrage van onze huidige leden kunnen de vele activiteiten mogelijk blijven én kunnen nieuwe activiteiten ontwikkeld worden.

  Lid worden?
  Het zou geweldig zijn als we het ledenaantal van de Club van 100 kunnen laten groeien tot het magische aantal van 100 leden!  Helpt u ons daar bij?
   
  Als we het magische aantal van 100 leden bereiken heeft de Club van 100 een supertombola in petto met een geweldige hoofdprijs.

  Lidmaatschap kost u slechts € 50,- per jaar. De vereniging HVV’24 zal u zeer erkentelijk zijn voor uw morele steun en uw bijdrage.
   
  Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden neem dan alstublieft contact op met een bestuurslid van de Club:

  Paul Strooband       Tel.: 06-27502377
  Edwin Andriessen     Tel.: 06-29251300
  Jos van Houte         Tel.: 06-12648446