• Klutstoernooi en BBQ op zaterdag 25 juni

  Op zaterdagmiddag organiseren we het traditioneel 7 tegen 7 toernooi voor alle leden. De aanvang is voorzien om 14u00 en de finale zal rond de klok van 17u gespeeld worden, waarna de BBQ aangaat. Stel een team samen van minstens 7 spelers (maximum 3 gastspelers), geef het team een originele naam schrijf in via onze secretaris Kenny Vermunt, kennyvermunt@gmail.com. Leden kunnen gratis aanschuiven voor de BBQ, niet-leden betalen 10 euro. Graag ook aangeven wie er mee aan de BBQ-tafels aanschuift.

  Hopelijk tot 25 juni!

  Bestuur HVV'24

 • Vrijwilligersavond zaterdag 2 juli Na twee jaar geen vrijwilligersavond te hebben kunnen organiseren vanwege de pandemie is het dit jaar eindelijk weer zover. Op zaterdag 2 juli 2022 organiseren we weer een gezellige gourmetavond waarop we alle vrijwilligers en hun partner uitnodigen. Jullie zijn welkom vanaf 18u00.

  Wij vragen je in te schrijven via de formulieren die in de kantine achter de bar liggen. Deze formulieren zullen ook nog naar de vrijwilligers via whatsapp, aparte mailing of persoonlijk worden bezorgd.

  Het bestuur hoopt zo veel mogelijk vrijwilligers op deze avond te mogen verwelkomen!

 • Algemene Ledenvergadering op vrijdagavond 15 juli

  Ook dit jaar organiseren we de algemene ledenvergadering weer gelijk na afloop van het seizoen. Bij deze doen we alvast een warme oproep om je aan te melden als bestuurslid, want zoals jullie weten zijn er wat handjes tekort. We zijn momenteel met vijf bestuursleden en missen in ieder geval nog een bestuurslid technische zaken en een bestuurslid algemene zaken. Eventueel kunnen taken ook gesplitst worden! Hoe meer handjes, hoe lichter het werk.

  Het bestuur hoopt zo veel mogelijk leden op deze avond te mogen verwelkomen! Een aparte uitnodiging met agenda volgt nog eind juni.