Wie zijn wij..

H.V.V. ‘24 is de voetbalvereniging van de vestingstad Hulst. Onze prachtige historische stad is gelegen ten zuiden van de Westerschelde in het prachtig landelijk gebied Zeeuws Vlaanderen van onze provincie Zeeland.H.V.V. '24 is opgericht op 16 november 1924, en Koninklijk goedgekeurd op 21 januari 1953.
Met veel inzet van de mensen van het eerste uur, na veel ups en downs, zijn we uitgegroeid tot één van de middelgrote, maar toch toonaangevende verenigingen van Zeeland.


We hebben gemiddeld zo'n 500 leden en groeien nog steeds. Wij trainen en spelen onze wedstrijden op zaterdag en zondag op het HVV '24 Sportpark, gelegen aan de Zandstraat 9 in Hulst, waar wij over een mooie accommodatie met vijf velden beschikken, waaronder een kunstgrasveld en waarvan drie velden met verlichting. Tevens beschikken we over fraaie nieuwe kleedkamers.


Iedereen kan bij H.V.V. '24 komen voetballen zowel jongens als meisjes vanaf 5 jaar ( mini pupillen).
Momenteel hebben we ongeveer 28 teams (senioren/junioren/pupillen). Zowel bij de senioren als bij de jeugd komen onze teams uit op een goed niveau en beschikken wij over veelal gediplomeerde en deskundige trainers en begeleiding.
Naast trainingen, wedstrijden, en toernooien, worden er tal van andere activiteiten georganiseerd.


Misschien voor u een reden om via deze website eens nader kennis te maken met ....

“H.V.V. '24.”


 
Terug naar boven