Naar een andere club?

Dan heb je overschrijving nodig!

Procedure overschrijving 
Overschrijving is nodig als je minder dan 3 seizoenen geleden actief als spelend lid bent geweest bij een andere vereniging als waar je wil gaan spelen. 
Indien je overschrijving wil aanvragen als spelend lid zullen door jou de volgende stappen moeten worden doorlopen:
  • Eerst zeg je je lidmaatschap op tijd op bij  H.V.V.'24 en lever je je spullen in. Je kunt je lidmaatschap opzeggen via de site: https://www.hvv24.nl/content/269/
  • Meld je aan bij de secretaris of ledenadministratie van de club waar je wil gaan spelen via een aanmeldingsformulier.
  • Bij de nieuwe club wordt het digitaal overschrijvingsformulier ingevuld in Sportlink Club.Het systeem controleert of aan alle verplichtingen bij de vorige club is voldaan. Als dat zo is, dan wordt de aanmelding goedgekeurd en wordt de speler direct overgeschreven. De nieuwe vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht, die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas. Als het systeem de overschrijving blokkeert, geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. De betrokken verenigingen krijgen dan een mail. Zodra aan alle verplichtingen is voldaan wordt de aanmelding goegekeurd.
De deadline voor overschrijving is 15 juni. De status van de overschrijving kunnen de leden terugzien via voetbal.nl, onder instellingen---Mijn Overschrijvingen.
 
Terug naar boven