• 24 maart: In aanloop naar de superderby van aanstaande zondag zegt Edje:

   

  "Geef ut durp strijd, passie en.... 0 punten!!"

   

   

  27 februari: Nu voor de Carnavallers de leutige dagen voorbij zijn, is het weer tijd voor serieuze zaken. Edje wil het eerste elftal scherp zetten door te zeggen: 

   

  "Na 3x ALAAF, nu weer 3 punten?"

   

  27 januari: Afgelopen zondag was de klassieker Feyenoord - Ajax in de Kuip. De media gingen er-van-uit dat het helemaal uit de hand zou lopen. Edje schrijft hierover:

   

  "Het was een klassieker zonder oorlog!"

   

  11 januari: Nu er een nieuwe Belgische trainer, Yves Michelet, naar HVV komt volgend seizoen zegt Edje met de ervaringen vanuit het verleden:

   

  "Nieuwe trainer, nieuwe Belgische invasie?"

   

  29 dec: Nu de jaarwisseling nadert voelt Edje zich betrokken bij het leed dat de bewoners van Oekraïne wordt aangedaan door de Russen en hoopt op een doorbraak. Hij zegt tegen onze leden:

  "Beste H.V.V.'ers, hopelijk komt er een vredig NIEUWJAAR!"

   

  19 dec: De trainer, Mario Vermeirssen kondigde zijn afscheid aan, aan het eind van het seizoen en in de wedstrijd tegen Terneuzen ging er wat mis aan het eind van de wedstrijd. Edje reageerde zo:

  "Een wissel van een afscheid?"

   

  13 dec: Het WK is voor Oranje voorbij. Edje heeft ook gekeken naar de wedstrijd tegen Argentinië waardoor Nederland werd uitgeschakeld. Edje heeft een oplossing:

  "We kunnen wereldkampioen worden... mits ze de penalty's afschaffen."

   

  5 dec: De derby tegen Clinge 1 is achter de rug. 2-2 werd het. De trainer wordt op het moment nogal op de korrel genomen. Edje reageert hierop en zegt:

   

  "De beste stuurlui stonden, ondanks de kou, weer aan de wal!"