Home

Eerst volgende wedstrijd 1e elftal

HVV'24 1 - Terneuzen 1
zondag 24 februari 14:30 uur
Nieuwsoverzicht

Hoi ik ben Pepijn Snoeck,
  Ik voetbal bij H.V.V. '24 in JO11-3. Ik zit in groep 7 van de Nobelhorst. Daar voetbal ik ook graag met mijn vrienden op het schoolplein. Mijn 2 favoriete vakken zijn gym en topografie. Mijn favoriete club is AJAX en mijn favoriete speler daarvan…

Meer >
 

Beste leden,

Na de infobijeenkomst op 18 januari jongstleden kan het Wandelvoetbal bij onze club van start gaan. De trainingen zullen twee keer per week plaatsvinden nl. op de maandagochtend en op de vrijdagavond. Om te wennen zijn de eerste trainingen gratis en worden gegeven…

Meer >
 

Beste H.V.V.'ers,

De geplande vriendschappelijke wedstrijden op zaterdag en zondag kunnen op het kunstgras doorgaan. Het veld is sneeuwvrij.
De andere velden laten we met rust, gezien de (komende) weersomstandigheden.

De wedstrijden voor zaterdag kun je…

Meer >
 

De KNVB heeft besloten om, gezien de weersvoorspellingen, alle wedstrijden die op het programma staan voor komend weekend af te gelasten. Voor ons betekent dat, dat H.V.V.’24 4 - Graauw 4 en H.V.V.’24 1 - Terneuzen 1 niet doorgaan.
Zie ook Teletekstpagina 603 op NPO 1.
Meer >

 

Wandelvoetbal kan echt iets voor jou zijn! Lees maar...

Ben je liefhebber van voetbal, zou je het spelletje nog best willen spelen, maar ben je fysiek niet meer zo goed, dan is Wandelvoetbal echt iets voor jou! 
Kom naar de infoavond over Wandelvoetbal op vrijdag 18 januari van 19.30 - 21.00 uur in de kantine van H.V.V.'24.
 
Kalender
Geen kalenderitems gevonden
Terug naar boven