Home

Eerst volgende wedstrijd 1e elftal

Schijf 1 - HVV'24 1
zondag 23 september 14:30 uur

Voetbalinstuif woensdag 19 september

Het jeugdbestuur van H.V.V.'24 organiseert op WOENSDAG 19 september a.s. een Voetbalinstuif voor jongens en meisjes van 5 - 12 jaar. Iedereen is welkom op Sportpark HVV'24.
Meer info vind je door op de volgende link te klikken: VOETBALINSTUIF

Veel plezier!!
Nieuwsoverzicht

  Uitnodiging Opening Sponsorhome H.V.V.’24     Vrijdag 21 september 2018 opent H.V.V.’24 zijn sponsorhome.     Het ombouwen van de bestuurskamer tot ’t nieuwe sponsorhome is klaar.       Het bestuur nodigt u uit om…

Meer >
 

Nieuw! De ZLM voetbaldag! ⚽

In oktober organiseren we een ZLM voetbaldag vol Fun&Voetbal! Op 16 oktober bij HVV'24 in Hulst en op 17 oktober bij V.V. Yerseke. De ZLM Voetbaldag duurt van 9.00 – 15.30 uur. De voetbaldag is inclusief een shirt, een bal, drinken en een…

Meer >
 

De 28-jarige Lamine Tew komt bij H.V.V.’24 spelen. Zijn vader, Mamadou Tew, was in de jaren tachtig profvoetballer en speelde zes seizoenen bij Club Brugge. Lees het artikel uit de PZC. Klik daarvoor op de volgende link:


Meer >

 

OPROEP! Vele handen maken licht werk …  HVV’24 is dringend op zoek naar vrijwilligers die graag een steentje willen bijdragen!!! Al enkele uren per maand maken het verschil.
        Als voetballer of betrokkene weet u dat HVV’24 draait…

Meer >
 

Kalender
Geen kalenderitems gevonden
Verjaardagen
  • 21 september
  • Dennis van Swaal
Terug naar boven