Meetrainen met het 1ste vond Stan het leukst

08 mei 2017
www.hvv24.nl
Hieronder kunnen jullie een mooi verslagje lezen van de stiefmoeder van Stan Buijsse over de belevenissen van Stan als Pupil van de week bij de wedstrijd van het eerste elftal tegen Terneuzen op zondag 7 mei. 

Wat een geweldige middag heeft Stan gehad bij HVV. Zondag 7 mei was hij Pupil van de week. Niet wetende wat hem te wachten stond, vond hij het wel wat spannend. Maar al vanaf de ingang werd hij fantastisch begeleidt. Hij mocht naar de bestuurskamer, waar ook z’n ouders, z’n zusje en z’n opa en oma warm werden onthaald. Vanuit de bestuurskamers ging hij zich omkleden en vervolgens opwarmen en meetrainen met het 1e van HVV. Na deze training, wat Stan het leukste van de dag vond, werd hij voorgesteld aan de scheidsrechter. Hij mocht toehoren wat de scheids besprak met de lijnrechters en vervolgens daar wachten tot hij het veld op mocht. Het was zover, de teams gingen het veld op. Stan en de scheidsrechters voorop. De toss en de aftrap werden verzorgd door Stan en hij mocht de wedstrijd starten door te scoren bij de tegenstanders. En dat deed hij! Tijdens de wedstrijd mocht hij in de Dug-out zitten. Een prachtige wedstrijd, HVV won met 1-0, vuurwerk maakte de dag compleet. Na de wedstrijd mocht Stan wederom in de bestuurskamer komen. Daar werd hij z’n gasten gefêteerd op hapjes en drankjes. Zijn favoriete speler, de keeper, kwam de bal met handtekeningen overhandigen. Ook kreeg hij nog een trofee, en zakjes snoep voor hem en z’n zusje. HVV, ontzettend bedankt voor de gastvrijheid, het plezier, de lach op Stan’s gezicht deze middag en alle geweldige begeleiding en verzorging.

Met vriendelijke groet,

Sylka Mannaert, stiefmoeder van Stan


 
www.hvv24.nl
Beste leden vanaf JO13 tot en met de senioren,   Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de… Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven