Schrijf in voor de Voetbaldag op 16 oktober

17 september 2018
www.hvv24.nl
Nieuw! De ZLM voetbaldag! ⚽

In oktober organiseren we een ZLM voetbaldag vol Fun&Voetbal! Op 16 oktober bij HVV'24 in Hulst en op 17 oktober bij V.V. Yerseke. De ZLM Voetbaldag duurt van 9.00 – 15.30 uur. De voetbaldag is inclusief een shirt, een bal, drinken en een gezamenlijke lunch. Keepers kunnen zich opgeven voor een exclusieve keeperstraining verzorgd door KeepersAcademieZeeland.

Voor wie is de ZLM Voetbaldag?
Aan de ZLM Voetbalevenementen kunnen jongens en meisjes deelnemen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De trainingen zijn geschikt voor iedereen. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Wat kost de ZLM Voetbaldag?
De ZLM Voetbaldag kost € 39,95 per deelnemer. Klanten van ZLM Verzekeringen krijgen 25% korting. Deelnemers die het ZLM relatienummer invullen op het inschrijfformulier ontvangen deze korting direct en betalen € 29,95 per deelnemer. Inschrijven en meer informatie: www.fun-voetbal.nl

We hanteren een flexibele indeling op leeftijd. Het is echter altijd mogelijk om een voorkeur van groepsindeling aan te geven, zodat voetbalvriendjes bij elkaar kunnen worden ingedeeld.

Inschrijven
Via deze link kun je inschrijven: Inschrijven voetbaldag

Programma

Het programma kun je hier lezen: Programma voetbaldag

We wensen alle deelnemers alvast veel voetbalplezier op 16 oktober!!


 
www.hvv24.nl
Hoi allemaal, ik ben Jari van Huffel. Ik ben 13 jaar en hou van voetbal. Ik speel in JO13-1 waar ik de laatste tijd in de spits… Meer >
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven