• Zaterdag 22 oktober naar Sportpark Denoek in Hoek

  Twee teams trokken afgelopen zaterdag naar Hoek om lekker een potje te gaan voetballen. Er werd op 5 veldjes gestreden tegen teams uit Hoek/Philippine, Hontenisse/SDO, Spui Terneuzen en Steen. De Blauw-Gele spelertjes hebben met z'n allen goed gewerkt en waanden zich al een beetje kampioen! Het was een geweldige ochtend. Ondanks dat het Herfstvakantie is gaan ze woensdag gewoon weer trainen. Dat moeten toch echte toppers worden hè?

  Romy Burm, de moeder van Bram, maakte een leuke fotoreportage van de voetbalavonturen in Hoek.

  Klik hier en geniet: HVV'ertjes naar Hoek

  Tot het volgende avontuur!

 • Opa Huub met kleinzoon Mees. Tactische bespreking?

 • JO6-7 naar FSH cup op STEEN 29 oktober 2022 

  JO6:
  De boys van JO-6 mochten iets later beginnen. Het enthousiasme was hierdoor alleen maar groter. Opgewekt en vol energie begonnen ze aan hun eerste wedstrijd tegen vv steen. Deze werd met ruime cijfers gewonnen. 5-1! Vol vertrouwen op naar hun volgende wedstrijd. Ditmaal tegen Axel. Het ging gelijk op met kansen over en weer. Eindstand een knappe 4-4. Nu de laatste wedstrijd tegen HPC. Deze bleken een maatje te groot en HVVverloor met 0-3. Al met al een mooie 3e plaats. Alle boys enorm genoten en ontzettend hun best gedaan. We zagen ook een troste en tevreden trainer! ( Werner Stokhof).

  JO7-1:
  De boys van HVV JO-7 1 moesten hun eerste wedstrijd tegen vv Steen spelen. Het spel ging over en weer maar helaas vielen de doelpunten aan de verkeerde kant. Hvv verloor met 3-1. Vol goede moed op naar de volgende wedstrijd! Ditmaal tegen Zaamslag. Hier bleek HVV een maatje te groot en won met 7-1! Ze hadden de smaak te pakken.. de laatste poulewedstrijd was tegen het altijd lastige Terneuzense Boys jo-7 1. Met strijdlust en goed voetbal trokken de jongens van HVV de winst naar zich toe! 4-2! Hierdoor werden we 2e in de poule en mochten we gaan spelen om plek 4,5 of 6. Hierbij moesten we tegen HSVC en Corn Boys. Deze werden beide met 5-1 gewonnen wat resulteerde in een mooie en dik verdiende 4e plaats!

  JO-7 2:
  HVV JO-7 2 moest beginnen tegen het onbekende Woensdrecht. Deze ploeg bleek aardig te kunnen voetballen en helaas versloegen ze HVV met 1-4.
  Trainer Niels zette iedereen weer scherp en motiveerde de boys voor de volgende wedstrijd. Dit pakte zeer goed uit. Vogelwaarde werd verslagen met 5-3! Op naar de volgende wedstrijd. Ditmaal tegen HSVC. Dese wedstrijd ging helaas verloren met 4-1. HVV werd knap 3e in de poule. Hierbij werd gestreden om plek 7,8 en 9. In deze poule troffen ze tweemaal Terneuzen Boys. Helaas gingen beide wedstrijden verloren. Gestreden als leeuwen en met opgeheven hoofd kunnen we allemaal terugkijken op een mooi en zeer geslaagd toernooi.

  Geniet van de Foto's: JO6-7 strijdt bij de FSH cup en filmpje: JO6-7 naar de FSH CUP

  Op naar het volgende avontuur!

 • THUISSPELEN IS OOK LEUK EN SPANNEND!

  JO6-7 speelde thuis zaterdag 5 nov 2022. Mama Romy maakt weer fantastische foto's. Het was voor alle jongens en meisjes een hele gezellige ochtend! En nu gauw kijken: JO6-7 speelde thuis op het hoofdveld