• BEDANKT VOOR JE ENORME INZET VOOR ONZE CLUB WALTER!
   
  IN MEMORIAM
  Walter van Overmeir
  Geboren op 16 maart 1933
  Overleden op 11 november 2020

  Wie de naam Walter van Overmeir hoort denkt terug aan de punctuele penningmeester en kantineverantwoordelijke die tot zo’n 10 jaar geleden een lange periode mede verantwoordelijk was voor het financiële beleid binnen onze vereniging HVV ’24.
  De al wat oudere bestuursleden, leden en spelers van onze vereniging weten als geen ander hoe Walter eind vorige eeuw HVV’24 mede door zijn strakke financieel beleid onze club heeft behoed voor een financieel debacle.
  Al heel snel, maar zeker aan het eind van zijn 12 jarige bestuursperiode liet Walter een financieel gezonde verenging achter waar hij veel respect voor verdient!
  Naast het penningmeesterschap ook nog nagenoeg alle openingsuren de verantwoordelijkheid over de kantine hebben, ook als beheerder, dit ondanks zijn destijds toch al gevorderde leeftijd, niets was hem teveel!
  Het was Walter zijn passie om zoveel mogelijk rendement uit de clubkantine te halen samen met de andere vrijwilligers.
  Deze week bereikte HVV ‘24 het droevige bericht dat hij is overleden.
  Een punctuele bestuurder die altijd alles op orde had.
  Het schrijven van de kasboeken (met pen) het maken van sluitende begrotingen, het presenteren hiervan aan de ALV , hij heeft het jarenlang met liefde gedaan en volgehouden.
  Walter was bovendien een prettig mens die vriendelijk en voorkomend was, maar ook duidelijk kon aangeven als iets volgens hem niet ging zoals het hoorde.
  Wij wensen de familie en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.
   
  Rust In Vrede Walter!
   
  Bestuur en Leden HVV ‘24