• Over H.V.V.'24

 • H.V.V. ‘24 is de voetbalvereniging van de vestingstad Hulst. Onze prachtige historische stad is gelegen ten zuiden van de Westerschelde in het prachtig landelijk gebied van Zeeuws Vlaanderen in onze provincie Zeeland.  H.V.V. '24 is opgericht op 16 november 1924, en Koninklijk goedgekeurd op 21 januari 1953.
  Met veel inzet van de mensen van het eerste uur zijn we uitgegroeid tot één van de middelgrote, maar toch toonaangevende verenigingen van Zeeland.


  We hebben gemiddeld zo'n 450 leden. Wij trainen en spelen onze wedstrijden op zaterdag en zondag op Sportpark H.V.V.'24, gelegen aan de Zandstraat op nummer 9 in Hulst. We beschikken over een mooie accommodatie:
  4 speelvelden, 2 grasvelden (veld 1 en veld 5) en 2 kunstgrasvelden (veld 3 en veld 4). Daarnaast hebben we nog een extra trainingsveld (veld 2).

  Samen met de atletiekvereniging RKHAV beschikken we over een fraai kleedkamercomplex met 8 nieuwe kleedkamers en 2 kleedkamers voor de scheidsrechters. Kleedkamer N3 t/m N8 staan altijd ter beschikking van onze club. Als er geen atletiekwedstrijden zijn, kunnen we kleedkamer N1 en N2 ook gebruiken. Aan de kantine hebben we nog 2 kleedkamers en een kleedkamer voor de scheidsrechters.

  De kantine en de bestuurskamer hebben onlangs een metamorfose ondergaan, waar we trots op mogen zijn.

  Iedereen kan bij H.V.V. '24 komen voetballen zowel jongens als meisjes vanaf JO/MO6.
  Momenteel hebben we ongeveer 26 teams (senioren/junioren/pupillen). Zowel bij de senioren als bij de jeugd komen onze teams uit op een goed niveau en beschikken wij veelal over gediplomeerde en deskundige trainers en begeleiding.


  Naast trainingen, wedstrijden, en toernooien, worden er tal van andere activiteiten georganiseerd.


  Misschien voor u een reden om via deze website eens nader kennis te maken met ....

  “H.V.V. '24.”