Fantastic game!!

HVV'24 JO11-1
ST Hontenisse/SDO'63 JO11-1
23-09-2017
5 - 0

Zaterdag 23 september en we spelen vandaag pas de eerste competitie wedstrijd van het seizoen 2017-2018. In onze poule, met op het begin 6 ploegen, zijn er al twee ploegen uitgestapt. Het schijnt dat de ploegen zeer onder de indruk zijn van onze Harde Kern onder leiding van Mr. T. en Mr. E en daardoor een stapje terug gedaan hebben ;-) . Jammer genoeg betekent het op dit moment dat we maar 6 competitieduels hebben in plaats van 10. Hopelijk komen er snel nog 1 of 2 ploegen bij.
De ingeplande scheidsrechter laat het vandaag helaas afweten maar onze Afdelings Coördinator Eugène neemt de leidinggevende taken op het veld gelukkig over. Een klein minpuntje voor de volgers thuis is dat er nu weinig Whats-Appjes zullen verschijnen over het wedstrijdverloop.
Nu over naar de wedstrijd. HVV heeft er vanaf de aftrap duidelijk zin in en zet Hontenisse/SDO goed onder druk. Na een aantal kleine kansjes is het raak door een hard schot van Aiden op een mooie voorzet van Devon. Niet veel later kan Jeroen de 2-0 binnen tikken na een prachtige solo van Lars. Het is genieten geblazen voor de supporters van HVV. Er wordt goed opgebouwd, fraai gecombineerd en bij balverlies is er snel druk op de bal. Hontenisse/SDO komt ondertussen ietsje beter in het spel en creëert een paar kleine kansjes. Jasper en Niels hebben het goed onder controle in de defensie dus die kansjes leveren niets op. Volgende kans is weer voor HVV. Thijs geeft een fraaie pass op Boaz die op de keeper schiet. De keeper probeert de moeilijke bal weg te werken maar komt voor de voeten van Jeroen en die maakt er 3-0 van. Net voor rust nog een enorme kans voor Hontenisse/SDO maar Kyano weet met een kat-achtige reflex de bal precies op de lijn te pakken. In de 2e helft is het HVV wat de klok slaat. Hontenisse/SDO heeft maar één kans in die 25 minuten en die kijkt Kyano vakkundig naast. Jasper, Niels en Aiden kunnen veelvuldig inschuiven om een overtal situatie te krijgen op het middenveld. De grote kansen voor HVV zijn er van Thijs die net naast schiet en Lars met een enorme poeier op de lat. De doelpunten in de 2e helft zijn er van Devon via een voorzet van Boaz en na een steekbal van Jeroen kan Boaz nog de 5-0 binnen schuiven. Om de nu al legendarische woorden van Ruud Gullit te gebruiken: It was a Fantastic Game !!!
 

Verslagen

Terug naar boven