Off-day

Arnemuiden JO11-1
HVV'24 JO11-1
07-10-2017
5 - 0

Vandaag gelukkig een uurtje later vertrekken dan vorige week voor een uitwedstrijd tegen Arnemuiden.
HVV komt een stukje minder goed uit de startblokken ten opzichte van vorige week.
Arnemuiden neemt het heft in handen en HVV komt net een stapje tekort. Ook de passing is niet zoals we gewend zijn, er wordt te veel naar een rood shirt gespeeld in plaats van naar een geel. Het is dan ook Arnemuiden met de eerste grote kans uit een corner. Gelukkig verricht Kyano enkele goede reddingen. Uit een vrije trap van links scoort Arnemuiden de 1-0. De bal vliegt er mee wind in één keer in, nadat ook onze keeper nog een "professioneel" duwtje kreeg. Uit een counter komt Arnemuiden op 2-0. HVV heeft nog een paar kleine kansjes via Lars en Jeroen maar het is Arnemuiden dat weer uit een counter weet te scoren. Een 3-0 achterstand bij rust.
Vorige week hebben we dit ook nog kunnen omdraaien dus we gaan dat vandaag ook proberen.
Na de rust een vrije trap voor HVV die jammer genoeg door Jasper net over wordt geschoten. Ook een klein beetje geluk ontbreekt vandaag. Na een misverstandje in de verdediging scoort Arnemuiden de 4-0 en vlak daarna uit een corner de 5-0. Het verzet van HVV lijkt hierdoor gebroken. Er zijn nog wat kansen over en weer.
Voor HVV hebben Aiden, Jasper, Jeroen, Thijs en een goed spelende Devon pech in de afwerking en blijft de stand zoals die was.
Arnemuiden heeft nog foto's genomen van de wedstrijd, deze zijn te zien op:
http://www.vvarnemuiden.nl/media/arnemuiden-jo11-1-hvv24-jo11-1-07-10-2017
 

Verslagen

Terug naar boven