Weergaloze comeback.

www.hvv24.nl
RCS JO11-1
HVV'24 JO11-1
30-09-2017
3 - 3

Op het absurde tijdstip van 7.15u moeten we vertrekken voor de wedstrijd van vandaag tegen RCS.
Gelukkig zijn onze jongens allemaal op tijd onder de wol gegaan en zijn ze al goed wakker.
HVV mag beginnen met de aftrap. De bal gaat heel het elftal rond van links naar rechts en van achter naar voor. Lars, Niels, Jasper, Aiden, Kyano, Jeroen, Thijs, ze hebben allemaal een aandeel in de combinatie.
Het fantastische samenspel levert helaas geen doelpunt op maar een bal op de paal van Boaz.
RCS heeft dan een klein kansje maar het schot gaat ver over. HVV zet de tegenstander daarna minuten lang vast op de eigen helft. Het levert een vracht aan kansen op voor Lars, Jeroen, Thijs, Boaz en Devon. Het is de keeper van RCS die op (helaas) uitstekende wijze zijn goal schoon houdt. RCS komt beetje bij beetje meer in het spel en de 1e kans levert direct een goal op uit een corner. HVV doet nog een paar pogingen via Jeroen en Aiden maar de bal wil er niet in, sterker nog uit een counter valt de 2-0. Niet veel later bij de 3e kans van RCS wordt het ook nog 3-0 door een afstandsschot. Devon knalt net voor de rust nog in het zijnet waardoor we geflatteerd met een 3-0 achterstand gaan rusten.
In de rust een positieve peptalk want de jongens waren even van slag door de effectiviteit van RCS.
RCS komt nog furieus uit de startblokken en Kyano voorkomt met zijn snelle reflexen dat ze kunnen scoren.
HVV vecht ondertussen voor elke meter en het eerste schot van Lars gaat helaas net naast. Na een mooie aanval over links en een schot op de keeper is het Thijs die het meest alert is om de afvallende bal binnen te tikken. HVV ruikt bloed en gaat op zoek naar meer treffers. Na veel druk op de bal is het Aiden die met een fraai schot de 3-2 binnen schiet. Diep in de 2e helft komt HVV op wilskracht op 3-3 door een fenomenale hakbal van Aiden. Wat een comeback !! Klasse gespeeld door alle spelers.!!
 

Verslagen

Terug naar boven