Net te weinig tijd....

HVV'24 JO11-1
Arnemuiden JO11-1
18-11-2017
2 - 4

Scheidsrechter:   S.M.A Visser
Het is de zaterdag dat de ongeslagen koploper Arnemuiden JO11-1 op bezoek komt. Er is heel de week hard en scherp getraind om zo de huidige koploper de eerste punten af te snoepen deze competitie. Tijdens de warming-up wordt er al driftig heen en weer gekeken hoe scherp de spelers zijn, hoe fit de keepers er uit zien, hoe er afgewerkt wordt op goal. Ja, de spanning is duidelijk voelbaar. Het weer is fantastisch, lekker fris en een zonnetje erbij. Ondanks dat Jasper er niet bij is gaan we toch 8 tegen 8 spelen en dus zonder wissel.
De scheidsrechter fluit voor het begin en na twee keer knipperen schiet Arnemuiden al net over de goal. Daarna nog twee corners en nog eens een bal net over. Over een flitsende start gesproken. Het is ook zeer snel raak voor Arnemuiden na een schot van dichtbij. De 0-1 doet ff pijn, maar we zijn nu ook echt wakker. Langzaam aan gaat HVV zich steeds meer met het spel bemoeien. De beste kans is voor Jeroen met een behoorlijk afstandsschot.
Terwijl de bal onderweg is zijn de HVV supporters het doelpunt al aan het vieren. Helaas knalt de bal via de lat terug het veld in. In de rust blijken de beelden van de videoscheidsrechter dat de bal zeker 50 cm over de lijn was. De naam van de videoscheidsrechter wordt wegens veiligheidsredenen niet vrijgegeven ;-). Devon begint vanaf de rechtsback positie aan een lange rush via de rechtshalf plek richting rechtsbuiten. Zijn voorzet gaat helaas net voorlangs maar wordt nog tot corner verwerkt. Helaas gaat de corner via Aiden en Niels net naast. Arnemuiden zet nog eens aan maar Kyano hoeft niet in te grijpen en ziet het schot ruim naast gaan. Via een mooie aanval over links komt de bal als laatste bij Thijs die jammer genoeg net naast mikt. Met nog een schot op de lat van Arnemuiden gaan we met een 0-1 stand de rust in. Alles is nog mogelijk. Na de rust flits Arnemuiden wederom uit de startblokken en is het binnen no-time 0-2. Met een aantal fantastische reddingen van Kyano en redding op de lijn van Devon en Aiden blijven we in de race. Lars knalt de bal daarna maar net over na een prachtige aanval over rechts via diverse schijven. De 1-3 hangt in de lucht maar het kan ook zo maar 0-3 worden. Helaas is dat laatste het geval en direct daarna valt ook nog de 0-4. De stand is toch wat geflatteerd want HVV laat bij vlagen veel inzet en fantastisch combinatie voetbal zien. Jeroen moet helaas in het 2e gedeelte van de 2e helft het veld geblesseerd verlaten. We gaan verder spelen met 7 tegen 7. HVV gaat het beste om met de nieuwe situatie en drukt Arnemuiden in de verdediging. Bij een snelle uitbraak wordt er een speler onderuitgehaald en levert een penalty op voor Arnemuiden. Gelukkig voor HVV gaat deze naast. HVV put er de nodig moed uit en dit resulteert in kansen voor Lars en Thijs. De goal kan niet uitblijven en het wordt inderdaad 1-4 door Boaz die de keeper met links passeert in de linkerhoek. HVV zet gelijk weer druk en Lars zet met een fantastische steekbal Boaz alleen voor de keeper. Boaz speelt de keeper deze keer langs rechts uit en schuift de bal binnen. 2-4. Er volgen nog een aantal kansen op de 3-4 en eventueel 4-4 maar de tijd is helaas niet in ons voordeel. Arnemuiden is niet meer in te halen en dus kampioen waarvoor felicitaties van onze kant.

Foto's door Arnemuiden gemaakt zijn te zien op:
https://www.vvarnemuiden.nl/media/hvv24-jo11-1-arnemuiden-jo11-1-18-11-2017
 
 

Verslagen

Terug naar boven